ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Zwijndrecht

keukenleverancier Zwijndrecht

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Zwijndrecht

Bent u op zoek naar een leverancier van moderne keukens bij Zwijndrecht? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen formidabele moderne keukens van topkwaliteit. Wij zijn fier op de vakkennis en ervaring in de branche die wij door de jaren heen hebben opgedaan. Bij Ilwa-keukens is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een absolute noodzaak. Voorts tonen wij begrip voor en inzicht in de aparte verlangens van de klanten als zij hun moderne keuken aankopen. Ook volgen wij de nieuwste innovaties, technologieën en trends van dichtbij op, zodat onze moderne keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Zwijndrecht.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt vlakbij Zwijndrecht

De laatste jaren hebben wij een goede naam verdiend en staan wij garant voor vlekkeloos vakmanschap in de ruime omgeving van Zwijndrecht en zelfs ver daarbuiten. Een moderne keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriekshal gefabriceerd. Bij ons bedrijf is een hoge graad van perfectionisme en deugdelijk ondernemerschap bijzonder belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van onze eigen fabriek komt, kunnen wij de nodige flexibiliteit aanbieden en zorgen voor een korte levertijd. Daarenboven kunt u uw noden uitvoerig doornemen met de interieurarchitect, die dicht bij het proces van productie staat. 100% Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en beroepskennis overgedragen. Dat verklaart in grote mate het succes van ons bedrijf. Bovendien worden al onze moderne keukens verkocht met een zeer lange garantie van 15 jaar. Daardoor bent u verzekerd van onklopbare kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor onze moderne keukens maken wij gebruik van duurzaam verlijmd laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Daardoor kan Ilwa garanties van vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn onder meer een grote beschermingsgraad tegen vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen mooi, maar ook gebruiksvriendelijk.

Enkele van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een leverancier van op en top afgewerkte moderne keukens bij Zwijndrecht? Ilwa maakt oerdegelijke moderne keukens met 15 jaar garantie.

Menu