Inspiratiebox - Ilwa
Inspiratiebox - Ilwa, met hart en ziel.... sinds 1936

Maak kennis met onze inspiratieboxen in onze toonzaal in Sint-Martens-Latem en Wommelgem.
Hier presenteert Ilwa de laatste nieuwe kleuren, materialen en toebehoren.

In de eerste ruimte werken we met zachte, groene tinten. Deze verwijzen naar de natuur, maar brengen ook een zekere rust in de ruimte. In deze ruimte vinden we het dennegroen, pistachegroen en geweven mosgroen terug, een knipoog naar de trendkleur van 2022. De box wordt aangevuld door de nieuwe Quooker front en één van onze nieuwe keramieken.

In de tweede ruimte gaan we voor een moderne chique uitstraling. Deze sfeer creëren we door het donker hout, messing accenten en getextureerde stoffen. Nieuw bij onze toebehoren is de Fineline besteklade, verkrijgbaar in drie verschillende houtuitvoering. De ruimte wordt gedecoreerd door de armstoel van het Belgisch design label Moome.

In de laatste ruimte gaan we voor iets gewaagdere kleuren met onze zachte pasteltinten nude roos en abrikoos. Om het interieur wat meer body te geven is er op de vloer gewerkt met donker hout, namelijk de cocoa brown. De imitatiemarmer maakt deze karaktervolle ruimte volledig af. Naast onze nieuwe kleuren laten we hier ook een belangrijke vernieuwing zien in onze laminaat korpus.