ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Wijnegem

Moderne keukens Wijnegem

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Wijnegem

Zoekt u een leverancier van moderne keukens bij Wijnegem? Wij designen, fabriceren en verkopen formidabele moderne keukens van topkwaliteit. Wij zijn trots op de knowhow en expertise in de keukensector die wij door de jaren heen hebben opgedaan. Bij onze firma is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een gegarandeerde noodzakelijkheid. Bovendien hebben wij begrip voor de specifieke wensen van de cliënten wanneer ze hun moderne keuken bestellen. Uiteraard volgen wij de laatste ontwikkelingen, technologieën en trends op de voet, opdat onze moderne keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Wijnegem.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de buurt van Wijnegem

In de loop der jaren hebben wij een betrouwbare naam en imago gekregen en staan wij garant voor vlekkeloos vakwerk in de omgeving van Wijnegem en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle moderne keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriekshal gefabriceerd. Bij ons bedrijf is een hoge graad van afwerking en gedegen ondernemerschap heel erg belangrijk. Net omdat alles wat wij gebruiken van onze eigen firma komt, kunnen we de broodnodige flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een korte termijn van levering. Daarenboven kunt u uw verlangens uitvoerig kenbaar maken aan de interieurarchitect, die kort bij het proces van productie staat. Zuivere Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en stielkennis overgedragen. Dat verklaart in grote mate het succes van ons bedrijf. Ook worden al onze moderne keukens verkocht met een zeer lange garantie van liefst vijftien jaar. Zo bent u verzekerd van optimale kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor onze moderne keukens maken wij gebruik van lang houdend ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garantietermijnen van liefst vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn onder andere een goede bescherming tegen indringend vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch, maar ook gebruiksvriendelijk.

Enkele van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een leverancier van degelijke moderne keukens bij Wijnegem? Ilwa maakt hoogwaardige moderne keukens met vijftien jaar garantie.

Menu