ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Vosselaar

keukenbouwer Vosselaar

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Vosselaar

Zoekt u een leverancier van moderne keukens bij Vosselaar? Wij designen, fabriceren en verkopen formidabele moderne keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de vakkennis en expertise in de keukensector die wij in de loop der jaren hebben opgedaan. Bij ons is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een gegarandeerde noodzaak. Daarenboven hebben wij begrip voor en inzicht in de specifieke wensen van de klanten wanneer zij hun moderne keuken bestellen. Uiteraard volgen wij de modernste ontwikkelingen, technologieën en trends zeer goed op, zodat onze moderne keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Vosselaar.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt vlakbij Vosselaar

Door de jaren heen hebben wij een betrouwbare naam en imago gekregen en staan wij synoniemen voor prima vakwerk rondom Vosselaar en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle moderne keuken van Ilwa wordt in de eigen firma geassembleerd. Bij Ilwa-keukens is een hoge graad van perfectionisme en deugdelijk ondernemerschap uitermate belangrijk. Juist omdat alles van eigen firma komt, kunnen wij de belangrijke flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een meer dan redelijke leveringstermijn. Daarenboven kan u uw specifieke wensen grondig kenbaar maken aan de interieurarchitect, die dicht bij het proces van productie staat. Echte Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en stielkennis overgedragen. Dit verklaart dan ook waarom wij succes hebben. Ook worden al onze moderne keukens gemaakt met een zeer lange garantie van liefst vijftien jaar. Op die manier bent u volledig verzekerd van onklopbare kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor onze moderne keukens gebruiken wij lang houdend verlijmd laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garanties van 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn o.a. een hoge bescherming tegen indringend vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch hoogstaand, maar ook gebruiksvriendelijk.

Enkele van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte moderne keukens bij Vosselaar? Ilwa maakt superieure moderne keukens met vijftien jaar garantie.

Menu