ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Sint-Amands

Moderne keuken Sint-Amands

Ilwa, uw keukenleverancier bij Sint-Amands

Op zoek naar een leverancier van moderne keukens bij Sint-Amands? Wij designen, maken en verkopen zeer mooie moderne keukens van topkwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de vakkennis en expertise in de keukensector die wij in de loop der jaren hebben opgedaan. Bij onze firma is kwaliteit geen extra optie, maar een absolute noodzaak. Voorts tonen wij inzicht in en begrip voor de specifieke wensen van de klanten als ze hun moderne keuken aankopen. Uiteraard volgen wij de laatste innovaties, technologieën en modetrends op de voet, opdat onze moderne keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Sint-Amands.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt nabij Sint-Amands

Door de jaren heen hebben wij een onverwoestbare naam en imago opgebouwd en staan wij synoniemen voor oerdegelijk vakmanschap in de omstreek van Sint-Amands en ver daarbuiten. Een moderne keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabrieksruimte gemaakt. Bij onze firma is een hoge graad van afwerking en duurzaam ondernemerschap bijzonder belangrijk. Net omdat alles van eigen fabriek komt, kunnen we de broodnodige flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een korte leveringstermijn. Bovendien kunt u uw specifieke noden uitvoerig doorspreken met onze interieurarchitect, die zeer dicht bij het productieproces staat. 100% Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en vakmanschap overgedragen. Dit verklaart dan ook ons succes. Bovendien worden al onze moderne keukens gemaakt met een zeer lange garantie van 15 jaar. Daardoor bent u volledig verzekerd van onklopbare kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor onze moderne keukens gebruiken wij lang houdend ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Op die manier kan Ilwa garantietermijnen van vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn onder andere een hoge beschermingsgraad tegen indringend vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch, maar ook functioneel.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte moderne keukens bij Sint-Amands? Ilwa maakt hoogwaardige moderne keukens met vijftien jaar garantie.

Menu