ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Schoten

Moderne keukens Schoten

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Schoten

Op zoek naar een verdeler van moderne keukens bij Schoten? Wij designen, fabriceren en verkopen formidabele moderne keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn zeer trots op de knowhow en expertise in de keukenbranche die wij in de loop der jaren hebben opgedaan. Bij ons is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een vanzelfsprekende noodzaak. Daarenboven hebben wij inzicht in en begrip voor de individuele vragen van de klanten wanneer zij hun moderne keuken aanschaffen. Ook volgen wij de modernste ontwikkelingen, technologieën en modetrends van dichtbij op, zodat onze moderne keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Schoten.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt bij Schoten

Door de jaren heen hebben wij een onverwoestbare naam gekregen en staan wij garant voor hoogstaand vakmanschap bij Schoten en zelfs ver daarbuiten. Een moderne keuken van Ilwa wordt in de eigen fabrieksruimte gemaakt. Bij Ilwa-keukens is een grote graad van afwerking en deugdelijk ondernemerschap heel erg belangrijk. Net omdat alles wat wij gebruiken van onze eigen fabriek komt, kunnen we de belangrijke flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een korte leveringstermijn. Daarenboven kunt u uw verlangens uitvoerig kenbaar maken aan onze interieurarchitect, die dicht bij het proces van productie staat. 100% Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en beroepskennis overgedragen. Dat verklaart in grote mate waarom wij succes hebben. Ook worden al onze moderne keukens verkocht met een garantie van vijftien jaar. Zo bent u verzekerd van onklopbare kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor al onze moderne keukens maken wij gebruik van lang houdend ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garantietermijnen van liefst vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn een hoge protectie tegen vochtindringing, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch hoogstaand, maar ook ergonomisch.

Een paar van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van perfecte moderne keukens bij Schoten? Ilwa maakt superieure moderne keukens met vijftien jaar garantie.

Menu