ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Rumst

Moderne keukens Rumst

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Rumst

Bent u op zoek naar een leverancier van moderne keukens bij Rumst? Wij designen, fabriceren en verkopen formidabele moderne keukens van topkwaliteit. Wij zijn fier op de knowhow en ervaring in de sector die wij door de jaren heen hebben verworven. Bij ons is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een gegarandeerde noodzaak. Bovendien tonen wij begrip voor en inzicht in de specifieke verlangens van de cliënten als zij hun moderne keuken aankopen. Vanzelfsprekend volgen wij de modernste innovaties, technologieën, ontwikkelingen en trends van dichtbij op, zodat onze moderne keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Rumst.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt niet ver van Rumst

In de loop der jaren hebben wij een goede reputatie verdiend en staan wij synoniemen voor vlekkeloos vakmanschap in de ruime omgeving van Rumst en zelfs ver daarbuiten. Een moderne keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriek gemaakt. Bij ons bedrijf is een hoge graad van afwerking en gedegen ondernemerschap uitermate belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van eigen fabriek komt, kunnen we de nodige flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een meer dan redelijke leveringstermijn. Bovendien kan u uw verlangens grondig bespreken met de interieurarchitect, die zeer dicht bij het proces van productie staat. Zuivere Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en vakmanschap overgedragen. Dit verklaart in grote mate ons succes. Bovendien worden al onze moderne keukens verkocht met een garantie van vijftien jaar. Zo bent u volledig verzekerd van de beste kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor onze moderne keukens gebruiken wij duurzaam ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Met dank aan dat ingenieuze proces kan Ilwa garanties van liefst vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn onder andere een grote bescherming tegen indringend vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch hoogstaand, maar ook functioneel.

Een paar van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een leverancier van degelijke moderne keukens bij Rumst? Ilwa maakt superieure moderne keukens met 15 jaar garantie.

Menu