ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Ranst

Moderne keukens Ranst

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Ranst

Bent u op zoek naar een verdeler van moderne keukens bij Ranst? Wij designen, fabriceren en verkopen zeer mooie moderne keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn trots op de vakkennis en expertise in de keukenbranche die wij doorheen de jaren hebben verworven. Bij ons is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een vanzelfsprekende noodzaak. Voorts tonen wij begrip voor en inzicht in de specifieke eisen van de klanten als zij hun moderne keuken aankopen. Vanzelfsprekend volgen wij de laatste innovaties, technologieën en modetrends zeer goed op, zodat onze moderne keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Ranst.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt op een boogscheut van Ranst

Door de jaren heen hebben wij een stevige naam gekregen en staan wij garant voor vlekkeloos vakwerk in de omstreek van Ranst en ver daarbuiten. Een moderne keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriek geassembleerd. Bij ons is een grote graad van nauwkeurigheid en duurzaam ondernemerschap heel erg belangrijk. Net omdat alles van onze eigen firma komt, kunnen wij de nodige flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een korte leveringstermijn. Bovendien kan u uw specifieke noden uitgebreid doorspreken met de interieurarchitect, die kort bij het productieproces staat. Honderd procent Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en beroepskennis overgedragen. Dat verklaart dan ook waarom wij succes hebben. Bovendien worden al onze moderne keukens gemaakt met een garantie van vijftien jaar. Zo bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor onze moderne keukens maken wij gebruik van duurzaam ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garanties van maar liefst 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn onder andere een grote beschermingsgraad tegen indringend vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch hoogstaand, maar ook gebruiksvriendelijk.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een leverancier van degelijke moderne keukens bij Ranst? Ilwa maakt superieure moderne keukens met 15 jaar garantie.

Menu