ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Mol

Moderne keukens Mol

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Mol

Zoekt u een leverancier van moderne keukens bij Mol? Wij designen, fabriceren en verkopen zeer mooie moderne keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn fier op de knowhow en ervaring in de branche die wij doorheen de jaren hebben verworven. Bij ons is kwaliteit geen extra optie, maar een absolute noodzaak. Bovendien hebben wij begrip voor en inzicht in de individuele vragen van de klanten wanneer zij hun moderne keuken aankopen. Voorts volgen wij de allerlaatste technische ontwikkelingen, innovaties en trends van dichtbij op, opdat onze moderne keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Mol.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt bij Mol

De laatste jaren hebben wij een betrouwbare naam gekregen en staan wij voor prima vakmanschap in de buurt van Mol en ver daarbuiten. Een moderne keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriek gefabriceerd. Bij ons bedrijf is een hoge graad van nauwkeurigheid en duurzaam ondernemerschap bijzonder belangrijk. Net omdat alles wat wij gebruiken van eigen firma komt, kunnen we de nodige flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een korte termijn van levering. Bovendien kunt u uw specifieke noden uitvoerig kenbaar maken aan de interieurarchitect, die zeer dicht bij het proces van productie staat. Zuivere Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Sedert 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en stielkennis overgedragen. Dit verklaart voor een groot stuk ons succes. Bovendien worden al onze moderne keukens gemaakt met een garantie van liefst vijftien jaar. Op die manier bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor al onze moderne keukens gebruiken wij duurzaam ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Op die manier kan Ilwa garanties van liefst vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn o.a. een hoge beschermingsgraad tegen vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch hoogstaand, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Een paar van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een leverancier van perfecte moderne keukens bij Mol? Ilwa maakt hoogwaardige moderne keukens met 15 jaar garantie.

Menu