ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Kasterlee

Moderne keukens Kasterlee

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Kasterlee

Zoekt u een leverancier van moderne keukens bij Kasterlee? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen formidabele moderne keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn fier op de knowhow en ervaring in de branche die wij in de loop der jaren hebben opgedaan. Bij Ilwa-keukens is duurzaamheid geen extra optie, maar een gegarandeerde noodzakelijkheid. Daarenboven hebben wij inzicht in en begrip voor de aparte wensen van de cliënten wanneer zij hun moderne keuken aanschaffen. Vanzelfsprekend volgen wij de allerlaatste ontwikkelingen, technologieën en trends van dichtbij op, opdat onze moderne keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Kasterlee.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt bij Kasterlee

In de loop der jaren hebben wij een onverwoestbare naam en imago verworven en staan wij synoniemen voor vlekkeloos vakmanschap in de buurt van Kasterlee en ver daarbuiten. Een moderne keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabrieksruimte geassembleerd. Bij onze firma is een hoge graad van nauwkeurigheid en gedegen ondernemerschap zeer belangrijk. Net omdat alles wat wij gebruiken van onze eigen firma komt, kunnen wij de belangrijke flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een zeer korte leveringstermijn. Bovendien kunt u uw specifieke noden grondig doornemen met onze interieurarchitect, die zeer dicht bij het proces van productie staat. Puur Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Sedert 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en vakmanschap overgedragen. Dat verklaart in grote mate waarom wij succes hebben. Ook worden al onze moderne keukens gemaakt met een garantie van maar liefst vijftien jaar. Op die manier bent u volledig verzekerd van optimale kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor al onze moderne keukens maken wij gebruik van duurzaam verlijmd laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garanties van liefst vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn o.a. een hoge beschermingsgraad tegen vochtindringing, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel mooi, maar ook gebruiksvriendelijk.

Enkele van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een leverancier van degelijke moderne keukens bij Kasterlee? Ilwa maakt superieure moderne keukens met vijftien jaar garantie.

Menu