ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Hulshout

Moderne keuken Hulshout

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Hulshout

Op zoek naar een leverancier van moderne keukens bij Hulshout? Wij ontwerpen, maken en verkopen formidabele moderne keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de knowhow en expertise in de branche die wij doorheen de jaren hebben opgebouwd. Bij Ilwa-keukens is kwaliteit geen extra optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Bovendien tonen wij begrip voor en inzicht in de individuele eisen van de klanten als zij hun moderne keuken aanschaffen. Vanzelfsprekend volgen wij de nieuwste technische ontwikkelingen, innovaties en modetrends van dichtbij op, zodat onze moderne keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Hulshout.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de regio van Hulshout

De laatste jaren hebben wij een goede naam verworven en staan wij synoniemen voor prima vakwerk in de buurt van Hulshout en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle moderne keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriekshal gemaakt. Bij onze firma is een hoge graad van afwerking en gedegen ondernemerschap uitermate belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van onze eigen firma komt, kunnen we de broodnodige flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een beperkte leveringstermijn. Voorts kan u uw specifieke noden uitvoerig doornemen met onze interieurarchitect, die kort bij het proces van productie staat. Zuivere Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en vakmanschap overgedragen. Dat verklaart voor een groot stuk waarom wij succes hebben. Bovendien worden al onze moderne keukens afgeleverd met een zeer lange garantie van maar liefst vijftien jaar. Zo bent u verzekerd van optimale kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor onze moderne keukens maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaand ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garantietermijnen van liefst vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn een goede bescherming tegen indringend vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch hoogstaand, maar ook functioneel.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een leverancier van op en top afgewerkte moderne keukens bij Hulshout? Ilwa maakt hoogwaardige moderne keukens met 15 jaar garantie.

Menu