ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Bornem

Moderne keukens Bornem

Ilwa, uw keukenleverancier bij Bornem

Bent u op zoek naar een verdeler van moderne keukens bij Bornem? Wij ontwerpen, maken en verkopen formidabele moderne keukens van topkwaliteit. Wij zijn fier op de specifieke kennis en expertise in de sector die wij doorheen de jaren hebben opgebouwd. Bij Ilwa-keukens is duurzaamheid geen extra optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Voorts hebben wij begrip voor de individuele verlangens van de klanten als zij hun moderne keuken aanschaffen. Eveneens volgen wij de allerlaatste innovaties, technologieën, ontwikkelingen en modetrends op de voet, opdat onze moderne keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Bornem.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de omgeving van Bornem

Door de jaren heen hebben wij een onverwoestbare naam verdiend en staan wij garant voor uitstekend vakmanschap in de ruime omgeving van Bornem en ver daarbuiten. Een moderne keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabrieksruimte gefabriceerd. Bij ons bedrijf is een hoge graad van nauwkeurigheid en gedegen ondernemerschap bijzonder belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van eigen fabriek komt, kunnen we de broodnodige flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een meer dan redelijke leveringstermijn. Daarenboven kunt u uw wensen uitvoerig doorspreken met de interieurarchitect, die zeer dicht bij het proces van productie staat. Echte Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en beroepskennis overgedragen. Dit verklaart voor een groot stuk het succes van ons bedrijf. Bovendien worden al onze moderne keukens verkocht met een zeer lange garantie van maar liefst vijftien jaar. Daardoor bent u volledig verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor onze moderne keukens gebruiken wij kwalitatief hoogstaand ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Op die manier kan Ilwa garantietermijnen van maar liefst 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn onder andere een hoge protectie tegen vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch hoogstaand, maar ook gebruiksvriendelijk.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte moderne keukens bij Bornem? Ilwa maakt oerdegelijke moderne keukens met vijftien jaar garantie.

Menu