ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Wommelgem

Landelijke keukens Wommelgem

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Wommelgem

Bent u op zoek naar een verdeler van landelijke keukens bij Wommelgem? Wij designen, fabriceren en verkopen zeer mooie landelijke keukens van topkwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de knowhow en ervaring in de keukenbranche die wij door de jaren heen hebben opgebouwd. Bij ons is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een vanzelfsprekende noodzaak. Voorts tonen wij inzicht in en begrip voor de aparte eisen van de klanten wanneer ze hun landelijke keuken aankopen. Voorts volgen wij de allerlaatste technologieën, innovaties en trends van dichtbij op, opdat onze landelijke keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Wommelgem.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt nabij Wommelgem

In de loop der jaren hebben wij een sterke naam verdiend en staan wij synoniemen voor uitstekend vakwerk in de ruime omgeving van Wommelgem en ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle landelijke keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabrieksruimte gefabriceerd. Bij onze firma is een grote graad van nauwkeurigheid en duurzaam ondernemerschap extreem belangrijk. Net omdat alles van eigen fabriek komt, kunnen wij de broodnodige flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een korte levertijd. Daarenboven kan u uw specifieke noden uitgebreid kenbaar maken aan de interieurarchitect, die zeer dicht bij het productieproces staat. Zuivere Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en beroepskennis overgedragen. Dat verklaart voor een groot stuk waarom wij succes hebben. Ook worden al onze landelijke keukens afgeleverd met een zeer lange garantie van 15 jaar. Op die manier bent u verzekerd van onklopbare kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor al onze landelijke keukens maken wij gebruik van duurzaam ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Daardoor kan Ilwa garanties van maar liefst 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn onder meer een goede beschermingsgraad tegen vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen mooi, maar ook gebruiksvriendelijk.

Enkele van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een leverancier van perfecte landelijke keukens bij Wommelgem? Ilwa maakt hoogwaardige landelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu