ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Vorselaar

keukenbouwer Vorselaar

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Vorselaar

Op zoek naar een verdeler van landelijke keukens bij Vorselaar? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen prachtige landelijke keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn zeer trots op de specifieke kennis en ervaring in de keukensector die wij doorheen de jaren hebben verworven. Bij onze firma is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een gegarandeerde noodzakelijkheid. Bovendien hebben wij inzicht in en begrip voor de individuele vragen van de klanten als ze hun landelijke keuken aankopen. Vanzelfsprekend volgen wij de modernste ontwikkelingen, technologieën en trends zeer goed op, opdat onze landelijke keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Vorselaar.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt vlakbij Vorselaar

Door de jaren heen hebben wij een betrouwbare naam en reputatie verdiend en staan wij voor vlekkeloos vakwerk bij Vorselaar en ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle landelijke keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriekshal geassembleerd. Bij Ilwa-keukens is een grote graad van afwerking en duurzaam ondernemerschap zeer belangrijk. Juist omdat alles van onze eigen fabriek komt, kunnen wij de nodige flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een zeer korte termijn van levering. Bovendien kan u uw specifieke noden uitgebreid bespreken met onze interieurarchitect, die dicht bij het productieproces staat. Puur Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Sedert 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en vakmanschap overgedragen. Dat verklaart voor een groot stuk ons succes. Ook worden al onze landelijke keukens afgeleverd met een zeer lange garantie van 15 jaar. Daardoor bent u verzekerd van optimale kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor onze landelijke keukens gebruiken wij duurzaam ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Door die degelijke productiemethode kan Ilwa garantietermijnen van vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn onder meer een grote bescherming tegen vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen mooi, maar ook gebruiksvriendelijk.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte landelijke keukens bij Vorselaar? Ilwa maakt hoogwaardige landelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu