ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Schoten

Landelijke keukens Schoten

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Schoten

Bent u op zoek naar een verdeler van landelijke keukens bij Schoten? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen zeer mooie landelijke keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de knowhow en ervaring in de keukensector die wij in de loop der jaren hebben verworven. Bij onze firma is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Voorts tonen wij inzicht in en begrip voor de specifieke wensen van de klanten wanneer ze hun landelijke keuken aankopen. Uiteraard volgen wij de nieuwste technologieën, innovaties en trends op de voet, opdat onze landelijke keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Schoten.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt nabij Schoten

Door de jaren heen hebben wij een sterke reputatie gekregen en staan wij garant voor prima vakwerk in de omstreek van Schoten en zelfs ver daarbuiten. Een landelijke keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriek geassembleerd. Bij ons bedrijf is een grote graad van afwerking en deugdelijk ondernemerschap extreem belangrijk. Juist omdat alles van onze eigen firma komt, kunnen we de belangrijke flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een meer dan redelijke levertijd. Bovendien kunt u uw noden grondig bespreken met de interieurarchitect, die zeer dicht bij het productieproces staat. Honderd procent Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en vakmanschap overgedragen. Dat verklaart dan ook het succes van ons bedrijf. Bovendien worden al onze landelijke keukens gemaakt met een garantie van liefst 15 jaar. Op die manier bent u volledig verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor al onze landelijke keukens gebruiken wij kwalitatief hoogstaand ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Daardoor kan Ilwa garantietermijnen van maar liefst 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn een grote beschermingsgraad tegen indringend vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch, maar ook functioneel.

Enkele van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van degelijke landelijke keukens bij Schoten? Ilwa maakt superieure landelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu