ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Ravels

keukenleverancier Ravels

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Ravels

Op zoek naar een verdeler van landelijke keukens bij Ravels? Wij designen, maken en verkopen zeer mooie landelijke keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de specifieke kennis en expertise in de branche die wij doorheen de jaren hebben opgebouwd. Bij Ilwa-keukens is duurzaamheid geen extra optie, maar een vanzelfsprekende noodzaak. Bovendien hebben wij begrip voor de specifieke vragen van de cliënten als ze hun landelijke keuken aanschaffen. Vanzelfsprekend volgen wij de allerlaatste innovaties, technologieën, ontwikkelingen en modetrends zeer goed op, opdat onze landelijke keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Ravels.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de regio van Ravels

De laatste jaren hebben wij een stevige naam en reputatie opgebouwd en staan wij synoniemen voor vlekkeloos vakmanschap in de ruime omgeving van Ravels en ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle landelijke keuken van Ilwa wordt in onze eigen firma gefabriceerd. Bij onze firma is een grote graad van perfectionisme en deugdelijk ondernemerschap zeer belangrijk. Net omdat alles van eigen firma komt, kunnen wij de belangrijke flexibiliteit aanbieden en zorgen voor een meer dan redelijke termijn van levering. Daarenboven kan u uw verlangens grondig doornemen met de interieurarchitect, die zeer kort bij het productieproces staat. Puur Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Sedert 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en vakmanschap overgedragen. Dat verklaart dan ook het succes van ons bedrijf. Bovendien worden al onze landelijke keukens gemaakt met een zeer lange garantie van 15 jaar. Zo bent u volledig verzekerd van de beste kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor onze landelijke keukens gebruiken wij kwalitatief hoogstaand verlijmd laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Met dank aan dat ingenieuze proces kan Ilwa garanties van liefst vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn een hoge bescherming tegen vochtindringing, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch, maar ook functioneel.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een leverancier van perfecte landelijke keukens bij Ravels? Ilwa maakt oerdegelijke landelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu