ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Putte

Landelijke keukens Putte

Ilwa, uw keukenleverancier bij Putte

Bent u op zoek naar een verdeler van landelijke keukens bij Putte? Wij designen, fabriceren en verkopen formidabele landelijke keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn zeer trots op de vakkennis en expertise in de branche die wij doorheen de jaren hebben opgebouwd. Bij Ilwa-keukens is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een absolute noodzaak. Bovendien tonen wij inzicht in en begrip voor de aparte vragen van de klanten wanneer zij hun landelijke keuken bestellen. Eveneens volgen wij de nieuwste innovaties, technologieën en trends van dichtbij op, opdat onze landelijke keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Putte.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt vlakbij Putte

Door de jaren heen hebben wij een stevige naam opgebouwd en staan wij synoniemen voor prima vakmanschap in de omgeving van Putte en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle landelijke keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabrieksruimte geassembleerd. Bij ons bedrijf is een grote graad van nauwkeurigheid en gedegen ondernemerschap heel erg belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van eigen fabriek komt, kunnen wij de nodige flexibiliteit aanbieden en zorgen voor een meer dan redelijke termijn van levering. Daarenboven kunt u uw specifieke wensen grondig bespreken met onze interieurarchitect, die zeer kort bij het productieproces staat. 100% Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en beroepskennis overgedragen. Dat verklaart dan ook ons succes. Ook worden al onze landelijke keukens verkocht met een zeer lange garantie van maar liefst 15 jaar. Zo bent u verzekerd van onklopbare kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor onze landelijke keukens maken wij gebruik van duurzaam verlijmd laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Op die manier kan Ilwa garantietermijnen van maar liefst 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn onder meer een grote beschermingsgraad tegen vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch hoogstaand, maar ook ergonomisch.

Enkele van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een betrouwbare leverancier van degelijke landelijke keukens bij Putte? Ilwa maakt superieure landelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu