ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Nijlen

Landelijke keuken Nijlen

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Nijlen

Bent u op zoek naar een leverancier van landelijke keukens bij Nijlen? Wij ontwerpen, maken en verkopen zeer mooie landelijke keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn fier op de knowhow en expertise in de keukensector die wij doorheen de jaren hebben opgebouwd. Bij ons is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een gegarandeerde noodzakelijkheid. Bovendien tonen wij inzicht in en begrip voor de individuele wensen van de klanten als zij hun landelijke keuken aanschaffen. Vanzelfsprekend volgen wij de laatste technologieën, innovaties en modetrends van dichtbij op, opdat onze landelijke keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Nijlen.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt in de regio van Nijlen

Door de jaren heen hebben wij een stevige naam en imago gekregen en staan wij garant voor uitstekend vakmanschap rondom Nijlen en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle landelijke keuken van Ilwa wordt in onze eigen firma gefabriceerd. Bij Ilwa-keukens is een grote graad van afwerking en deugdelijk ondernemerschap uitermate belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van eigen firma komt, kunnen wij de belangrijke flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een zeer korte levertijd. Daarenboven kan u uw noden uitgebreid kenbaar maken aan de interieurarchitect, die zeer kort bij het productieproces staat. Echte Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Sedert 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en stielkennis overgedragen. Dat verklaart voor een groot stuk ons succes. Bovendien worden al onze landelijke keukens gemaakt met een garantie van maar liefst 15 jaar. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor onze landelijke keukens maken wij gebruik van lang houdend ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Met dank aan dat ingenieuze proces kan Ilwa garanties van maar liefst 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn onder andere een goede protectie tegen indringend vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch, maar ook gebruiksvriendelijk.

Enkele van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte landelijke keukens bij Nijlen? Ilwa maakt oerdegelijke landelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu