ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Mol

Landelijke keukens Mol

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Mol

Zoekt u een leverancier van landelijke keukens bij Mol? Wij designen, maken en verkopen zeer mooie landelijke keukens van topkwaliteit. Wij zijn fier op de specifieke kennis en ervaring in de keukenbranche die wij door de jaren heen hebben verworven. Bij Ilwa-keukens is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een absolute noodzaak. Voorts tonen wij begrip voor de specifieke verlangens van de klanten als zij hun landelijke keuken aanschaffen. Uiteraard volgen wij de modernste innovaties, technologieën, ontwikkelingen en modetrends op de voet, zodat onze landelijke keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Mol.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt niet ver van Mol

Door de jaren heen hebben wij een sterke naam en imago verdiend en staan wij voor hoogstaand vakwerk in de buurt van Mol en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle landelijke keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriek gemaakt. Bij Ilwa-keukens is een hoge graad van nauwkeurigheid en gedegen ondernemerschap uitermate belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van eigen firma komt, kunnen wij de belangrijke flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een meer dan redelijke leveringstermijn. Daarenboven kunt u uw specifieke wensen uitgebreid doorspreken met de interieurarchitect, die zeer dicht bij het proces van productie staat. Puur Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en vakmanschap overgedragen. Dit verklaart in grote mate ons succes. Ook worden al onze landelijke keukens afgeleverd met een garantie van 15 jaar. Op die manier bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor al onze landelijke keukens gebruiken wij lang houdend ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garantietermijnen van maar liefst 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn o.a. een grote protectie tegen indringend vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch hoogstaand, maar ook ergonomisch.

Enkele van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een leverancier van op en top afgewerkte landelijke keukens bij Mol? Ilwa maakt hoogwaardige landelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu