ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Laakdal

keukenleverancier Laakdal

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Laakdal

Op zoek naar een verdeler van landelijke keukens bij Laakdal? Wij designen, fabriceren en verkopen formidabele landelijke keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn zeer trots op de specifieke kennis en ervaring in de keukenbranche die wij door de jaren heen hebben opgebouwd. Bij onze firma is duurzaamheid geen extra optie, maar een absolute noodzaak. Voorts hebben wij inzicht in en begrip voor de individuele vragen van de klanten als zij hun landelijke keuken aanschaffen. Ook volgen wij de nieuwste innovaties, technologieën, ontwikkelingen en modetrends op de voet, opdat onze landelijke keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Laakdal.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt niet ver van Laakdal

De laatste jaren hebben wij een goede reputatie verworven en staan wij garant voor oerdegelijk vakwerk in de omgeving van Laakdal en ver daarbuiten. Een landelijke keuken van Ilwa wordt in de eigen fabrieksruimte gefabriceerd. Bij onze firma is een hoge graad van perfectionisme en deugdelijk ondernemerschap zeer belangrijk. Net omdat alles wat wij gebruiken van onze eigen fabriek komt, kunnen wij de nodige flexibiliteit aanbieden en zorgen voor een meer dan redelijke leveringstermijn. Daarenboven kunt u uw noden uitgebreid bespreken met onze interieurarchitect, die zeer dicht bij het proces van productie staat. Zuivere Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en beroepskennis overgedragen. Dat verklaart in grote mate waarom wij succes hebben. Ook worden al onze landelijke keukens gemaakt met een garantie van liefst 15 jaar. Zo bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor onze landelijke keukens maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaand ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Op die manier kan Ilwa garantietermijnen van maar liefst 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn een grote protectie tegen indringend vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch hoogstaand, maar ook gebruiksvriendelijk.

Enkele van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een leverancier van perfecte landelijke keukens bij Laakdal? Ilwa maakt hoogwaardige landelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu