ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Herselt

keukenleverancier Herselt

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Herselt

Bent u op zoek naar een verdeler van landelijke keukens bij Herselt? Wij designen, maken en verkopen prachtige landelijke keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de vakkennis en expertise in de keukensector die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Bij ons is duurzaamheid geen extra optie, maar een absolute noodzaak. Voorts tonen wij inzicht in en begrip voor de individuele verlangens van de klanten als zij hun landelijke keuken aanschaffen. Ook volgen wij de modernste technische ontwikkelingen, innovaties en trends zeer goed op, opdat onze landelijke keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Herselt.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt op een boogscheut van Herselt

De laatste jaren hebben wij een stevige reputatie verworven en staan wij voor oerdegelijk vakwerk in de ruime omgeving van Herselt en ver daarbuiten. Een landelijke keuken van Ilwa wordt in onze eigen firma gemaakt. Bij Ilwa-keukens is een grote graad van perfectionisme en gedegen ondernemerschap heel erg belangrijk. Net omdat alles wat wij gebruiken van eigen firma komt, kunnen wij de broodnodige flexibiliteit aanbieden en zorgen voor een meer dan redelijke termijn van levering. Daarenboven kunt u uw specifieke verlangens grondig doornemen met onze interieurarchitect, die zeer dicht bij het proces van productie staat. Zuivere Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Sedert 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en stielkennis overgedragen. Dit verklaart in grote mate ons succes. Ook worden al onze landelijke keukens afgeleverd met een garantie van liefst vijftien jaar. Daardoor bent u verzekerd van optimale kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor onze landelijke keukens gebruiken wij lang houdend ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Daardoor kan Ilwa garanties van maar liefst 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn een grote beschermingsgraad tegen vochtindringing, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Enkele van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een betrouwbare leverancier van degelijke landelijke keukens bij Herselt? Ilwa maakt oerdegelijke landelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu