ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Herenthout

Landelijke keuken Herenthout

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Herenthout

Zoekt u een leverancier van landelijke keukens bij Herenthout? Wij designen, fabriceren en verkopen formidabele landelijke keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn zeer trots op de knowhow en expertise in de keukenbranche die wij door de jaren heen hebben opgedaan. Bij ons is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een absolute noodzaak. Daarenboven hebben wij begrip voor en inzicht in de aparte wensen van de cliënten wanneer zij hun landelijke keuken aanschaffen. Vanzelfsprekend volgen wij de allerlaatste innovaties, technologieën, ontwikkelingen en trends op de voet, zodat onze landelijke keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Herenthout.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt bij Herenthout

Door de jaren heen hebben wij een sterke naam en imago opgebouwd en staan wij garant voor hoogstaand vakmanschap in de buurt van Herenthout en ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle landelijke keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabrieksruimte gemaakt. Bij onze firma is een hoge graad van afwerking en duurzaam ondernemerschap extreem belangrijk. Net omdat alles wat wij gebruiken van eigen firma komt, kunnen we de nodige flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een meer dan redelijke levertijd. Voorts kunt u uw specifieke wensen grondig doornemen met onze interieurarchitect, die kort bij het productieproces staat. 100% Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en vakmanschap overgedragen. Dat verklaart dan ook ons succes. Bovendien worden al onze landelijke keukens gemaakt met een zeer lange garantie van vijftien jaar. Op die manier bent u volledig verzekerd van de beste kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor onze landelijke keukens maken wij gebruik van lang houdend ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garanties van liefst vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn o.a. een hoge bescherming tegen vochtindringing, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch, maar ook functioneel.

Een paar van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van degelijke landelijke keukens bij Herenthout? Ilwa maakt hoogwaardige landelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu