ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Essen

keukenleverancier Essen

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Essen

Bent u op zoek naar een leverancier van landelijke keukens bij Essen? Wij designen, maken en verkopen zeer mooie landelijke keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de knowhow en ervaring in de keukensector die wij door de jaren heen hebben verworven. Bij Ilwa-keukens is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een gegarandeerde noodzaak. Daarenboven tonen wij begrip voor en inzicht in de specifieke wensen van de klanten wanneer zij hun landelijke keuken aankopen. Voorts volgen wij de laatste technische ontwikkelingen, innovaties en modetrends zeer goed op, opdat onze landelijke keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Essen.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt op een boogscheut van Essen

In de loop der jaren hebben wij een onverwoestbare naam gekregen en staan wij voor oerdegelijk vakwerk in de ruime omgeving van Essen en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle landelijke keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabrieksruimte geassembleerd. Bij Ilwa-keukens is een grote graad van afwerking en deugdelijk ondernemerschap extreem belangrijk. Net omdat alles van eigen firma komt, kunnen wij de broodnodige flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een meer dan redelijke termijn van levering. Voorts kan u uw specifieke noden grondig doorspreken met onze interieurarchitect, die zeer kort bij het productieproces staat. Echte Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Sedert 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en vakmanschap overgedragen. Dit verklaart dan ook waarom wij succes hebben. Bovendien worden al onze landelijke keukens afgeleverd met een zeer lange garantie van liefst 15 jaar. Zo bent u volledig verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor al onze landelijke keukens gebruiken wij lang houdend ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Daardoor kan Ilwa garanties van 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn onder andere een goede beschermingsgraad tegen indringend vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch hoogstaand, maar ook gebruiksvriendelijk.

Een paar van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een leverancier van degelijke landelijke keukens bij Essen? Ilwa maakt hoogwaardige landelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu