ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Boechout

Landelijke keuken Boechout

Ilwa, uw keukenleverancier bij Boechout

Zoekt u een verdeler van landelijke keukens bij Boechout? Wij designen, maken en verkopen formidabele landelijke keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn zeer trots op de specifieke kennis en ervaring in de keukensector die wij doorheen de jaren hebben opgebouwd. Bij onze firma is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een absolute noodzakelijkheid. Bovendien tonen wij inzicht in en begrip voor de individuele eisen van de cliënten als zij hun landelijke keuken aankopen. Voorts volgen wij de laatste technische ontwikkelingen, innovaties en trends van dichtbij op, opdat onze landelijke keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Boechout.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de omgeving van Boechout

Door de jaren heen hebben wij een betrouwbare reputatie verdiend en staan wij garant voor hoogstaand vakmanschap in de buurt van Boechout en ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle landelijke keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriekshal gefabriceerd. Bij ons bedrijf is een hoge graad van perfectionisme en gedegen ondernemerschap heel erg belangrijk. Juist omdat alles van onze eigen fabriek komt, kunnen we de belangrijke flexibiliteit aanbieden en zorgen voor een korte levertijd. Bovendien kan u uw verlangens uitgebreid doornemen met onze interieurarchitect, die zeer kort bij het productieproces staat. Echte Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en beroepskennis overgedragen. Dat verklaart dan ook waarom wij succes hebben. Ook worden al onze landelijke keukens gemaakt met een garantie van maar liefst 15 jaar. Daardoor bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor al onze landelijke keukens maken wij gebruik van duurzaam ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garanties van vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn onder meer een grote beschermingsgraad tegen vochtindringing, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch hoogstaand, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een betrouwbare leverancier van degelijke landelijke keukens bij Boechout? Ilwa maakt superieure landelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu