ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Beerse

keukenbouwer Beerse

Ilwa, uw keukenleverancier bij Beerse

Bent u op zoek naar een verdeler van landelijke keukens bij Beerse? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen prachtige landelijke keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn zeer trots op de knowhow en expertise in de keukenbranche die wij doorheen de jaren hebben opgebouwd. Bij onze firma is kwaliteit geen extra optie, maar een absolute noodzaak. Daarenboven tonen wij begrip voor de specifieke vragen van de klanten als ze hun landelijke keuken bestellen. Eveneens volgen wij de laatste innovaties, technologieën en trends zeer goed op, opdat onze landelijke keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Beerse.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de omgeving van Beerse

De laatste jaren hebben wij een betrouwbare naam en reputatie gekregen en staan wij garant voor uitstekend vakwerk in de ruime omgeving van Beerse en ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle landelijke keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriekshal gefabriceerd. Bij ons bedrijf is een grote graad van perfectionisme en duurzaam ondernemerschap uitermate belangrijk. Juist omdat alles van eigen fabriek komt, kunnen we de belangrijke flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een beperkte leveringstermijn. Bovendien kan u uw specifieke wensen uitvoerig doornemen met onze interieurarchitect, die zeer dicht bij het proces van productie staat. Honderd procent Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en vakmanschap overgedragen. Dat verklaart dan ook ons succes. Ook worden al onze landelijke keukens afgeleverd met een zeer lange garantie van maar liefst vijftien jaar. Zo bent u volledig verzekerd van optimale kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor onze landelijke keukens gebruiken wij kwalitatief hoogstaand verlijmd laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Door die degelijke productiemethode kan Ilwa garanties van 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn een grote beschermingsgraad tegen vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel mooi, maar ook gebruiksvriendelijk.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een leverancier van degelijke landelijke keukens bij Beerse? Ilwa maakt hoogwaardige landelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu