ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Balen

keukenbouwer Balen

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Balen

Op zoek naar een verdeler van landelijke keukens bij Balen? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen formidabele landelijke keukens van topkwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de vakkennis en ervaring in de keukensector die wij in de loop der jaren hebben verworven. Bij onze firma is duurzaamheid geen extra optie, maar een vanzelfsprekende noodzaak. Daarenboven tonen wij begrip voor en inzicht in de specifieke vragen van de cliënten wanneer zij hun landelijke keuken aanschaffen. Ook volgen wij de modernste ontwikkelingen, technologieën en modetrends op de voet, zodat onze landelijke keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Balen.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt nabij Balen

Door de jaren heen hebben wij een onverwoestbare naam en reputatie gekregen en staan wij voor uitstekend vakwerk in de buurt van Balen en ver daarbuiten. Een landelijke keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriekshal geassembleerd. Bij Ilwa-keukens is een grote graad van nauwkeurigheid en deugdelijk ondernemerschap bijzonder belangrijk. Juist omdat alles van onze eigen firma komt, kunnen we de broodnodige flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een meer dan redelijke termijn van levering. Daarenboven kunt u uw verlangens grondig doornemen met onze interieurarchitect, die kort bij het productieproces staat. 100% Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en stielkennis overgedragen. Dat verklaart in grote mate ons succes. Ook worden al onze landelijke keukens afgeleverd met een zeer lange garantie van vijftien jaar. Daardoor bent u verzekerd van onklopbare kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor al onze landelijke keukens maken wij gebruik van duurzaam verlijmd laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Met dank aan dat ingenieuze proces kan Ilwa garantietermijnen van maar liefst 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn o.a. een grote beschermingsgraad tegen indringend vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch hoogstaand, maar ook functioneel.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte landelijke keukens bij Balen? Ilwa maakt oerdegelijke landelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu