ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Aartselaar

keukenleverancier Aartselaar

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Aartselaar

Zoekt u een leverancier van landelijke keukens bij Aartselaar? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen zeer mooie landelijke keukens van topkwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de specifieke kennis en expertise in de keukenbranche die wij in de loop der jaren hebben opgedaan. Bij Ilwa-keukens is kwaliteit geen extra optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Daarenboven hebben wij begrip voor de aparte vragen van de cliënten wanneer zij hun landelijke keuken aanschaffen. Vanzelfsprekend volgen wij de modernste technische ontwikkelingen, innovaties en trends op de voet, opdat onze landelijke keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Aartselaar.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt niet ver van Aartselaar

De laatste jaren hebben wij een stevige naam en imago verdiend en staan wij garant voor hoogstaand vakmanschap in de buurt van Aartselaar en zelfs ver daarbuiten. Een landelijke keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriekshal gemaakt. Bij Ilwa-keukens is een grote graad van afwerking en deugdelijk ondernemerschap zeer belangrijk. Net omdat alles van onze eigen fabriek komt, kunnen we de nodige flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een meer dan redelijke termijn van levering. Daarenboven kunt u uw wensen grondig kenbaar maken aan onze interieurarchitect, die kort bij het proces van productie staat. Zuivere Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en stielkennis overgedragen. Dit verklaart voor een groot stuk het succes van ons bedrijf. Bovendien worden al onze landelijke keukens gemaakt met een zeer lange garantie van maar liefst vijftien jaar. Zo bent u volledig verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor al onze landelijke keukens maken wij gebruik van lang houdend ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Met dank aan dat ingenieuze proces kan Ilwa garantietermijnen van 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn o.a. een hoge protectie tegen indringend vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch hoogstaand, maar ook functioneel.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een leverancier van op en top afgewerkte landelijke keukens bij Aartselaar? Ilwa maakt hoogwaardige landelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu