ilwa keukens
Lees meer

Keukens Zandhoven

Keuken Zandhoven

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Zandhoven

Zoekt u een verdeler van keukens bij Zandhoven? Wij designen, fabriceren en verkopen prachtige keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn fier op de knowhow en ervaring in de keukensector die wij door de jaren heen hebben verworven. Bij onze firma is kwaliteit geen extra optie, maar een gegarandeerde noodzaak. Bovendien tonen wij begrip voor en inzicht in de specifieke wensen van de cliënten als ze hun keuken aankopen. Vanzelfsprekend volgen wij de nieuwste innovaties, technologieën en modetrends zeer goed op, opdat onze keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Zandhoven.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de regio van Zandhoven

De laatste jaren hebben wij een onverwoestbare reputatie verdiend en staan wij garant voor prima vakmanschap in de contreien van Zandhoven en zelfs ver daarbuiten. Een keuken van Ilwa wordt in de eigen fabrieksruimte gemaakt. Bij onze firma is een hoge graad van afwerking en deugdelijk ondernemerschap uitermate belangrijk. Net omdat alles van eigen firma komt, kunnen wij de belangrijke flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een zeer korte leveringstermijn. Daarenboven kan u uw noden uitvoerig kenbaar maken aan de interieurarchitect, die dicht bij het productieproces staat. Honderd procent Belgische keukens.

Keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en stielkennis overgedragen. Dit verklaart in grote mate ons succes. Bovendien worden al onze keukens gemaakt met een garantie van maar liefst vijftien jaar. Daardoor bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor onze keukens maken wij gebruik van lang houdend verlijmd laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Met dank aan dat ingenieuze proces kan Ilwa garantietermijnen van vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn onder meer een grote protectie tegen indringend vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch hoogstaand, maar ook ergonomisch.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een leverancier van perfecte keukens bij Zandhoven? Ilwa maakt oerdegelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu