ilwa keukens
Lees meer

Keukens Schelle

Keuken Schelle

Ilwa, uw keukenleverancier bij Schelle

Op zoek naar een verdeler van keukens bij Schelle? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen zeer mooie keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn zeer trots op de knowhow en ervaring in de keukenbranche die wij in de loop der jaren hebben verworven. Bij ons is kwaliteit geen extra optie, maar een absolute noodzakelijkheid. Daarenboven hebben wij inzicht in en begrip voor de aparte verlangens van de cliënten wanneer zij hun keuken bestellen. Eveneens volgen wij de nieuwste ontwikkelingen, technologieën en modetrends van dichtbij op, opdat onze keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Schelle.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt vlakbij Schelle

Door de jaren heen hebben wij een stevige naam gekregen en staan wij synoniemen voor uitstekend vakwerk in de ruime omgeving van Schelle en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriek gefabriceerd. Bij ons is een grote graad van afwerking en gedegen ondernemerschap uitermate belangrijk. Juist omdat alles van onze eigen firma komt, kunnen wij de broodnodige flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een zeer korte leveringstermijn. Daarenboven kunt u uw specifieke verlangens grondig doornemen met de interieurarchitect, die zeer dicht bij het productieproces staat. 100% Belgische keukens.

Keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en stielkennis overgedragen. Dit verklaart dan ook waarom wij succes hebben. Bovendien worden al onze keukens verkocht met een zeer lange garantie van vijftien jaar. Op die manier bent u verzekerd van optimale kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor al onze keukens gebruiken wij duurzaam ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Door die degelijke productiemethode kan Ilwa garantietermijnen van liefst vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn een grote bescherming tegen vochtindringing, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel mooi, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Een paar van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een betrouwbare leverancier van degelijke keukens bij Schelle? Ilwa maakt hoogwaardige keukens met vijftien jaar garantie.

Menu