ilwa keukens
Lees meer

Keukens Retie

keukenbouwer Retie

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Retie

Zoekt u een verdeler van keukens bij Retie? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen formidabele keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de vakkennis en expertise in de sector die wij in de loop der jaren hebben verworven. Bij Ilwa-keukens is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een gegarandeerde noodzaak. Voorts tonen wij begrip voor de specifieke verlangens van de cliënten wanneer zij hun keuken aanschaffen. Eveneens volgen wij de allerlaatste ontwikkelingen, technologieën en trends op de voet, opdat onze keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Retie.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de omgeving van Retie

In de loop der jaren hebben wij een onverwoestbare naam opgebouwd en staan wij voor oerdegelijk vakmanschap in de ruime omgeving van Retie en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabrieksruimte gemaakt. Bij Ilwa-keukens is een hoge graad van nauwkeurigheid en deugdelijk ondernemerschap zeer belangrijk. Juist omdat alles van onze eigen firma komt, kunnen we de belangrijke flexibiliteit aanbieden en zorgen voor een zeer korte levertijd. Daarenboven kan u uw verlangens grondig bespreken met onze interieurarchitect, die zeer dicht bij het proces van productie staat. Zuivere Belgische keukens.

Keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en beroepskennis overgedragen. Dit verklaart dan ook ons succes. Ook worden al onze keukens verkocht met een garantie van vijftien jaar. Daardoor bent u volledig verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor onze keukens maken wij gebruik van lang houdend ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garantietermijnen van 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn onder andere een grote protectie tegen indringend vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch hoogstaand, maar ook functioneel.

Enkele van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een leverancier van degelijke keukens bij Retie? Ilwa maakt superieure keukens met vijftien jaar garantie.

Menu