ilwa keukens
Lees meer

Keukens Putte

keukenbouwer Putte

Ilwa, uw keukenleverancier bij Putte

Bent u op zoek naar een verdeler van keukens bij Putte? Wij ontwerpen, maken en verkopen zeer mooie keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn fier op de knowhow en ervaring in de keukensector die wij door de jaren heen hebben opgebouwd. Bij ons is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een gegarandeerde noodzakelijkheid. Voorts hebben wij begrip voor de individuele verlangens van de klanten wanneer ze hun keuken aankopen. Voorts volgen wij de modernste ontwikkelingen, technologieën en modetrends zeer goed op, opdat onze keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Putte.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt in de buurt van Putte

Door de jaren heen hebben wij een goede reputatie opgebouwd en staan wij garant voor oerdegelijk vakmanschap in de buurt van Putte en ver daarbuiten. Een keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriekshal gefabriceerd. Bij ons bedrijf is een hoge graad van perfectionisme en deugdelijk ondernemerschap uitermate belangrijk. Net omdat alles van onze eigen fabriek komt, kunnen we de nodige flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een beperkte termijn van levering. Bovendien kunt u uw specifieke wensen uitvoerig doorspreken met onze interieurarchitect, die zeer dicht bij het productieproces staat. 100% Belgische keukens.

Keukens met garantie

Sedert 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en stielkennis overgedragen. Dit verklaart voor een groot stuk waarom wij succes hebben. Ook worden al onze keukens afgeleverd met een garantie van maar liefst 15 jaar. Zo bent u volledig verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor al onze keukens maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaand verlijmd laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Door die degelijke productiemethode kan Ilwa garantietermijnen van maar liefst 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn o.a. een goede beschermingsgraad tegen vochtindringing, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch hoogstaand, maar ook gebruiksvriendelijk.

Enkele van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van degelijke keukens bij Putte? Ilwa maakt superieure keukens met vijftien jaar garantie.

Menu