ilwa keukens
Lees meer

Keukens Lille

keukenleverancier Lille

Ilwa, uw keukenleverancier bij Lille

Op zoek naar een verdeler van keukens bij Lille? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen prachtige keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn trots op de knowhow en expertise in de sector die wij in de loop der jaren hebben verworven. Bij Ilwa-keukens is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een absolute noodzaak. Bovendien hebben wij inzicht in en begrip voor de specifieke vragen van de klanten wanneer zij hun keuken aanschaffen. Ook volgen wij de allerlaatste innovaties, technologieën, ontwikkelingen en modetrends op de voet, zodat onze keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Lille.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt nabij Lille

De laatste jaren hebben wij een onverwoestbare naam opgebouwd en staan wij synoniemen voor hoogstaand vakmanschap in de omstreek van Lille en ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriek geassembleerd. Bij ons is een grote graad van perfectionisme en deugdelijk ondernemerschap uitermate belangrijk. Net omdat alles van eigen firma komt, kunnen we de nodige flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een beperkte leveringstermijn. Voorts kunt u uw specifieke wensen uitgebreid kenbaar maken aan onze interieurarchitect, die zeer dicht bij het productieproces staat. Zuivere Belgische keukens.

Keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en stielkennis overgedragen. Dat verklaart in grote mate waarom wij succes hebben. Ook worden al onze keukens afgeleverd met een zeer lange garantie van maar liefst 15 jaar. Zo bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor al onze keukens maken wij gebruik van duurzaam verlijmd laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Daardoor kan Ilwa garantietermijnen van liefst vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn onder meer een goede bescherming tegen vochtindringing, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch, maar ook functioneel.

Een paar van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte keukens bij Lille? Ilwa maakt hoogwaardige keukens met 15 jaar garantie.

Menu