ilwa keukens
Lees meer

Keukens Kontich

keukenbouwer Kontich

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Kontich

Bent u op zoek naar een verdeler van keukens bij Kontich? Wij designen, maken en verkopen zeer mooie keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn zeer trots op de knowhow en expertise in de keukenbranche die wij doorheen de jaren hebben opgedaan. Bij ons is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een gegarandeerde noodzaak. Bovendien tonen wij inzicht in en begrip voor de aparte verlangens van de cliënten wanneer ze hun keuken bestellen. Voorts volgen wij de allerlaatste technologieën, innovaties en trends zeer goed op, zodat onze keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Kontich.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de regio van Kontich

Door de jaren heen hebben wij een betrouwbare naam en imago verworven en staan wij voor oerdegelijk vakwerk in de ruime omgeving van Kontich en zelfs ver daarbuiten. Een keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriekshal gemaakt. Bij ons is een hoge graad van afwerking en gedegen ondernemerschap bijzonder belangrijk. Net omdat alles van eigen firma komt, kunnen wij de belangrijke flexibiliteit aanbieden en zorgen voor een beperkte termijn van levering. Voorts kan u uw wensen uitvoerig doorspreken met onze interieurarchitect, die kort bij het productieproces staat. Honderd procent Belgische keukens.

Keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en stielkennis overgedragen. Dit verklaart dan ook het succes van ons bedrijf. Ook worden al onze keukens afgeleverd met een zeer lange garantie van maar liefst 15 jaar. Daardoor bent u volledig verzekerd van onklopbare kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor al onze keukens gebruiken wij kwalitatief hoogstaand verlijmd laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Door die degelijke productiemethode kan Ilwa garanties van liefst vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn onder meer een grote protectie tegen vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een leverancier van op en top afgewerkte keukens bij Kontich? Ilwa maakt superieure keukens met vijftien jaar garantie.

Menu