ilwa keukens
Lees meer

Keukens Herselt

keukenleverancier Herselt

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Herselt

Bent u op zoek naar een verdeler van keukens bij Herselt? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen formidabele keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de knowhow en ervaring in de keukenbranche die wij in de loop der jaren hebben opgedaan. Bij Ilwa-keukens is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een vanzelfsprekende noodzaak. Bovendien hebben wij begrip voor en inzicht in de specifieke eisen van de klanten als ze hun keuken aanschaffen. Vanzelfsprekend volgen wij de modernste innovaties, technologieën, ontwikkelingen en modetrends zeer goed op, opdat onze keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Herselt.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt op een boogscheut van Herselt

De laatste jaren hebben wij een goede naam verdiend en staan wij garant voor prima vakwerk in de omgeving van Herselt en ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle keuken van Ilwa wordt in onze eigen firma gefabriceerd. Bij onze firma is een grote graad van afwerking en gedegen ondernemerschap bijzonder belangrijk. Juist omdat alles van eigen firma komt, kunnen we de broodnodige flexibiliteit aanbieden en zorgen voor een beperkte leveringstermijn. Voorts kunt u uw specifieke wensen uitvoerig kenbaar maken aan onze interieurarchitect, die kort bij het productieproces staat. Honderd procent Belgische keukens.

Keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en stielkennis overgedragen. Dat verklaart in grote mate het succes van ons bedrijf. Ook worden al onze keukens afgeleverd met een garantie van maar liefst 15 jaar. Op die manier bent u volledig verzekerd van onklopbare kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor al onze keukens gebruiken wij lang houdend ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Daardoor kan Ilwa garantietermijnen van 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn een grote protectie tegen indringend vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel mooi, maar ook gebruiksvriendelijk.

Enkele van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte keukens bij Herselt? Ilwa maakt superieure keukens met 15 jaar garantie.

Menu