ilwa keukens
Lees meer

Keukens Geel

Keuken Geel

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Geel

Op zoek naar een verdeler van keukens bij Geel? Wij designen, maken en verkopen prachtige keukens van topkwaliteit. Wij zijn trots op de vakkennis en expertise in de keukenbranche die wij doorheen de jaren hebben opgebouwd. Bij Ilwa-keukens is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een gegarandeerde noodzaak. Voorts hebben wij begrip voor de individuele verlangens van de cliënten wanneer zij hun keuken aanschaffen. Voorts volgen wij de laatste technische ontwikkelingen, innovaties en modetrends op de voet, opdat onze keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Geel.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt niet ver van Geel

De laatste jaren hebben wij een onverwoestbare naam en reputatie gekregen en staan wij garant voor uitstekend vakmanschap rondom Geel en ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriek gefabriceerd. Bij ons is een grote graad van afwerking en duurzaam ondernemerschap uitermate belangrijk. Net omdat alles van eigen fabriek komt, kunnen we de broodnodige flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een meer dan redelijke termijn van levering. Daarenboven kan u uw specifieke wensen uitvoerig bespreken met onze interieurarchitect, die zeer kort bij het proces van productie staat. 100% Belgische keukens.

Keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en stielkennis overgedragen. Dat verklaart dan ook waarom wij succes hebben. Bovendien worden al onze keukens gemaakt met een garantie van 15 jaar. Zo bent u verzekerd van onklopbare kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor al onze keukens maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaand ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Daardoor kan Ilwa garantietermijnen van maar liefst 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn onder andere een hoge protectie tegen vochtindringing, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen mooi, maar ook ergonomisch.

Een paar van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een leverancier van perfecte keukens bij Geel? Ilwa maakt oerdegelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu