ilwa keukens
Lees meer

Keukens Baarle-Hertog

Keukens Baarle-Hertog

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Baarle-Hertog

Bent u op zoek naar een verdeler van keukens bij Baarle-Hertog? Wij designen, maken en verkopen zeer mooie keukens van topkwaliteit. Wij zijn fier op de specifieke kennis en expertise in de branche die wij door de jaren heen hebben verworven. Bij Ilwa-keukens is duurzaamheid geen extra optie, maar een gegarandeerde noodzaak. Bovendien hebben wij begrip voor de individuele eisen van de klanten als zij hun keuken bestellen. Eveneens volgen wij de modernste ontwikkelingen, technologieën en modetrends van dichtbij op, opdat onze keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Baarle-Hertog.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt op een boogscheut van Baarle-Hertog

De laatste jaren hebben wij een sterke reputatie gekregen en staan wij garant voor prima vakmanschap bij Baarle-Hertog en zelfs ver daarbuiten. Een keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabrieksruimte gefabriceerd. Bij ons is een hoge graad van afwerking en gedegen ondernemerschap zeer belangrijk. Net omdat alles van eigen fabriek komt, kunnen wij de broodnodige flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een meer dan redelijke termijn van levering. Daarenboven kan u uw specifieke wensen uitvoerig doorspreken met de interieurarchitect, die zeer dicht bij het productieproces staat. Zuivere Belgische keukens.

Keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en beroepskennis overgedragen. Dit verklaart in grote mate het succes van ons bedrijf. Bovendien worden al onze keukens gemaakt met een zeer lange garantie van maar liefst vijftien jaar. Daardoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor al onze keukens maken wij gebruik van duurzaam verlijmd laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garanties van liefst vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn onder meer een hoge protectie tegen vochtindringing, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch, maar ook functioneel.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een leverancier van perfecte keukens bij Baarle-Hertog? Ilwa maakt oerdegelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu