ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Zandhoven

keukenbouwer Zandhoven

Ilwa, uw keukenleverancier bij Zandhoven

Zoekt u een verdeler van moderne keukens bij Zandhoven? Wij designen, maken en verkopen prachtige moderne keukens van topkwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de knowhow en ervaring in de keukenbranche die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Bij Ilwa-keukens is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een gegarandeerde noodzakelijkheid. Voorts hebben wij begrip voor en inzicht in de specifieke verlangens van de cliënten als zij hun moderne keuken bestellen. Eveneens volgen wij de modernste technische ontwikkelingen, innovaties en modetrends zeer goed op, zodat onze moderne keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Zandhoven.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt nabij Zandhoven

Door de jaren heen hebben wij een sterke naam en reputatie opgebouwd en staan wij voor vlekkeloos vakmanschap in de contreien van Zandhoven en ver daarbuiten. Een moderne keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriek gefabriceerd. Bij ons bedrijf is een grote graad van nauwkeurigheid en gedegen ondernemerschap zeer belangrijk. Net omdat alles van eigen fabriek komt, kunnen wij de broodnodige flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een zeer korte levertijd. Daarenboven kunt u uw noden uitgebreid doorspreken met onze interieurarchitect, die dicht bij het productieproces staat. Echte Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en beroepskennis overgedragen. Dat verklaart in grote mate het succes van ons bedrijf. Bovendien worden al onze moderne keukens verkocht met een zeer lange garantie van maar liefst 15 jaar. Zo bent u verzekerd van onklopbare kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor onze moderne keukens gebruiken wij lang houdend ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Door die degelijke productiemethode kan Ilwa garantietermijnen van 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn een grote protectie tegen vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel mooi, maar ook functioneel.

Enkele van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een betrouwbare leverancier van perfecte moderne keukens bij Zandhoven? Ilwa maakt oerdegelijke moderne keukens met vijftien jaar garantie.

Menu