ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Wommelgem

Moderne keukens Wommelgem

Ilwa, uw keukenleverancier bij Wommelgem

Op zoek naar een verdeler van moderne keukens bij Wommelgem? Wij ontwerpen, maken en verkopen zeer mooie moderne keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn fier op de specifieke kennis en expertise in de sector die wij doorheen de jaren hebben verworven. Bij ons is duurzaamheid geen extra optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Voorts hebben wij inzicht in en begrip voor de aparte vragen van de klanten als ze hun moderne keuken aanschaffen. Voorts volgen wij de laatste technologieën, innovaties en trends van dichtbij op, opdat onze moderne keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Wommelgem.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt bij Wommelgem

Door de jaren heen hebben wij een goede naam en reputatie gekregen en staan wij synoniemen voor vlekkeloos vakmanschap bij Wommelgem en zelfs ver daarbuiten. Een moderne keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriekshal gefabriceerd. Bij Ilwa-keukens is een hoge graad van perfectionisme en duurzaam ondernemerschap extreem belangrijk. Net omdat alles van eigen firma komt, kunnen wij de belangrijke flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een beperkte termijn van levering. Voorts kunt u uw specifieke noden grondig doorspreken met de interieurarchitect, die dicht bij het proces van productie staat. Honderd procent Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en stielkennis overgedragen. Dit verklaart in grote mate waarom wij succes hebben. Bovendien worden al onze moderne keukens verkocht met een zeer lange garantie van maar liefst 15 jaar. Daardoor bent u volledig verzekerd van onklopbare kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor al onze moderne keukens gebruiken wij kwalitatief hoogstaand ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Met dank aan dat ingenieuze proces kan Ilwa garanties van liefst vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn onder andere een hoge bescherming tegen vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch hoogstaand, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Een paar van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte moderne keukens bij Wommelgem? Ilwa maakt superieure moderne keukens met 15 jaar garantie.

Menu