ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Willebroek

Moderne keukens Willebroek

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Willebroek

Bent u op zoek naar een leverancier van moderne keukens bij Willebroek? Wij ontwerpen, maken en verkopen formidabele moderne keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn fier op de knowhow en ervaring in de branche die wij doorheen de jaren hebben verworven. Bij ons is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Voorts tonen wij begrip voor de individuele vragen van de cliënten wanneer ze hun moderne keuken aankopen. Ook volgen wij de laatste innovaties, technologieën en trends van dichtbij op, zodat onze moderne keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Willebroek.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt in de omgeving van Willebroek

De laatste jaren hebben wij een stevige naam en imago verworven en staan wij synoniemen voor hoogstaand vakmanschap in de contreien van Willebroek en zelfs ver daarbuiten. Een moderne keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriek geassembleerd. Bij onze firma is een grote graad van afwerking en gedegen ondernemerschap heel erg belangrijk. Juist omdat alles van onze eigen firma komt, kunnen wij de nodige flexibiliteit aanbieden en zorgen voor een beperkte levertijd. Voorts kan u uw specifieke noden uitvoerig doornemen met onze interieurarchitect, die dicht bij het productieproces staat. Puur Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en beroepskennis overgedragen. Dit verklaart in grote mate ons succes. Ook worden al onze moderne keukens afgeleverd met een garantie van maar liefst 15 jaar. Zo bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor al onze moderne keukens gebruiken wij lang houdend ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Op die manier kan Ilwa garanties van maar liefst 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn o.a. een hoge beschermingsgraad tegen vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch, maar ook gebruiksvriendelijk.

Een paar van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een leverancier van degelijke moderne keukens bij Willebroek? Ilwa maakt superieure moderne keukens met 15 jaar garantie.

Menu