ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Westerlo

Moderne keukens Westerlo

Ilwa, uw keukenleverancier bij Westerlo

Op zoek naar een leverancier van moderne keukens bij Westerlo? Wij designen, maken en verkopen formidabele moderne keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn trots op de vakkennis en ervaring in de keukenbranche die wij doorheen de jaren hebben opgedaan. Bij onze firma is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een vanzelfsprekende noodzaak. Daarenboven tonen wij inzicht in en begrip voor de specifieke verlangens van de klanten als ze hun moderne keuken aanschaffen. Voorts volgen wij de laatste innovaties, technologieën en modetrends op de voet, opdat onze moderne keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Westerlo.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt op een boogscheut van Westerlo

De laatste jaren hebben wij een onverwoestbare naam en reputatie opgebouwd en staan wij synoniemen voor prima vakwerk in de buurt van Westerlo en ver daarbuiten. Een moderne keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriekshal gefabriceerd. Bij ons bedrijf is een grote graad van nauwkeurigheid en duurzaam ondernemerschap uitermate belangrijk. Juist omdat alles van eigen firma komt, kunnen we de nodige flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een beperkte leveringstermijn. Bovendien kunt u uw verlangens grondig kenbaar maken aan de interieurarchitect, die zeer kort bij het productieproces staat. Echte Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en vakmanschap overgedragen. Dat verklaart in grote mate ons succes. Bovendien worden al onze moderne keukens afgeleverd met een garantie van maar liefst 15 jaar. Op die manier bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor onze moderne keukens maken wij gebruik van lang houdend ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garantietermijnen van maar liefst 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn een hoge bescherming tegen vochtindringing, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel mooi, maar ook functioneel.

Enkele van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte moderne keukens bij Westerlo? Ilwa maakt oerdegelijke moderne keukens met vijftien jaar garantie.

Menu