ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Vorselaar

keukenleverancier Vorselaar

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Vorselaar

Bent u op zoek naar een verdeler van moderne keukens bij Vorselaar? Wij ontwerpen, maken en verkopen zeer mooie moderne keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn trots op de knowhow en expertise in de keukensector die wij door de jaren heen hebben verworven. Bij onze firma is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een absolute noodzaak. Bovendien hebben wij inzicht in en begrip voor de specifieke verlangens van de klanten als ze hun moderne keuken bestellen. Ook volgen wij de modernste technologieën, innovaties en trends van dichtbij op, opdat onze moderne keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Vorselaar.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt bij Vorselaar

De laatste jaren hebben wij een betrouwbare reputatie gekregen en staan wij synoniemen voor vlekkeloos vakmanschap in de omstreek van Vorselaar en ver daarbuiten. Een moderne keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriek gemaakt. Bij ons is een hoge graad van nauwkeurigheid en duurzaam ondernemerschap heel erg belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van eigen firma komt, kunnen we de belangrijke flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een beperkte termijn van levering. Bovendien kan u uw noden uitvoerig bespreken met onze interieurarchitect, die zeer dicht bij het productieproces staat. Echte Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en stielkennis overgedragen. Dit verklaart in grote mate ons succes. Bovendien worden al onze moderne keukens afgeleverd met een zeer lange garantie van vijftien jaar. Daardoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor onze moderne keukens gebruiken wij lang houdend verlijmd laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Daardoor kan Ilwa garantietermijnen van maar liefst 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn onder meer een goede bescherming tegen vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch hoogstaand, maar ook gebruiksvriendelijk.

Enkele van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van degelijke moderne keukens bij Vorselaar? Ilwa maakt oerdegelijke moderne keukens met 15 jaar garantie.

Menu