ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Turnhout

Moderne keuken Turnhout

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Turnhout

Zoekt u een leverancier van moderne keukens bij Turnhout? Wij designen, fabriceren en verkopen prachtige moderne keukens van topkwaliteit. Wij zijn fier op de vakkennis en expertise in de keukenbranche die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Bij Ilwa-keukens is kwaliteit geen extra optie, maar een gegarandeerde noodzaak. Voorts tonen wij inzicht in en begrip voor de individuele verlangens van de cliënten als zij hun moderne keuken aanschaffen. Uiteraard volgen wij de nieuwste technologieën, innovaties en trends op de voet, opdat onze moderne keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Turnhout.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt niet ver van Turnhout

De laatste jaren hebben wij een stevige naam en imago verworven en staan wij garant voor uitstekend vakmanschap in de contreien van Turnhout en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle moderne keuken van Ilwa wordt in onze eigen firma geassembleerd. Bij ons bedrijf is een grote graad van afwerking en duurzaam ondernemerschap heel erg belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van eigen firma komt, kunnen we de nodige flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een korte leveringstermijn. Bovendien kan u uw verlangens uitgebreid kenbaar maken aan de interieurarchitect, die dicht bij het proces van productie staat. 100% Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en stielkennis overgedragen. Dat verklaart in grote mate ons succes. Ook worden al onze moderne keukens gemaakt met een zeer lange garantie van 15 jaar. Daardoor bent u volledig verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor onze moderne keukens gebruiken wij kwalitatief hoogstaand ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Daardoor kan Ilwa garanties van maar liefst 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn een hoge beschermingsgraad tegen indringend vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van perfecte moderne keukens bij Turnhout? Ilwa maakt oerdegelijke moderne keukens met vijftien jaar garantie.

Menu