ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Sint-Katelijne-Waver

keukenleverancier Sint-Katelijne-Waver

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Sint-Katelijne-Waver

Bent u op zoek naar een leverancier van moderne keukens bij Sint-Katelijne-Waver? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen prachtige moderne keukens van topkwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de knowhow en expertise in de keukensector die wij door de jaren heen hebben opgedaan. Bij ons is kwaliteit geen extra optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Daarenboven tonen wij inzicht in en begrip voor de individuele eisen van de cliënten als ze hun moderne keuken aankopen. Voorts volgen wij de laatste innovaties, technologieën en modetrends op de voet, zodat onze moderne keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Sint-Katelijne-Waver.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt niet ver van Sint-Katelijne-Waver

De laatste jaren hebben wij een betrouwbare naam verdiend en staan wij synoniemen voor hoogstaand vakwerk in de omgeving van Sint-Katelijne-Waver en zelfs ver daarbuiten. Een moderne keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriekshal geassembleerd. Bij onze firma is een hoge graad van nauwkeurigheid en gedegen ondernemerschap heel erg belangrijk. Juist omdat alles van eigen firma komt, kunnen wij de nodige flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een korte leveringstermijn. Voorts kunt u uw specifieke verlangens grondig doornemen met onze interieurarchitect, die zeer dicht bij het productieproces staat. 100% Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en stielkennis overgedragen. Dit verklaart in grote mate waarom wij succes hebben. Ook worden al onze moderne keukens verkocht met een zeer lange garantie van liefst 15 jaar. Op die manier bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor al onze moderne keukens gebruiken wij lang houdend verlijmd laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Door die degelijke productiemethode kan Ilwa garantietermijnen van 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn o.a. een hoge protectie tegen vochtindringing, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte moderne keukens bij Sint-Katelijne-Waver? Ilwa maakt hoogwaardige moderne keukens met 15 jaar garantie.

Menu