ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Schelle

Moderne keukens Schelle

Ilwa, uw keukenleverancier bij Schelle

Zoekt u een verdeler van moderne keukens bij Schelle? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen formidabele moderne keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn trots op de specifieke kennis en ervaring in de branche die wij in de loop der jaren hebben opgedaan. Bij onze firma is duurzaamheid geen extra optie, maar een absolute noodzaak. Voorts hebben wij inzicht in en begrip voor de specifieke eisen van de klanten als zij hun moderne keuken bestellen. Vanzelfsprekend volgen wij de laatste technische ontwikkelingen, innovaties en trends zeer goed op, zodat onze moderne keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Schelle.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt in de omgeving van Schelle

In de loop der jaren hebben wij een betrouwbare naam en imago opgebouwd en staan wij synoniemen voor prima vakmanschap in de omgeving van Schelle en ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle moderne keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabrieksruimte gemaakt. Bij Ilwa-keukens is een hoge graad van afwerking en duurzaam ondernemerschap extreem belangrijk. Net omdat alles van eigen firma komt, kunnen we de nodige flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een zeer korte leveringstermijn. Daarenboven kan u uw specifieke wensen uitgebreid doorspreken met onze interieurarchitect, die kort bij het productieproces staat. Zuivere Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en beroepskennis overgedragen. Dat verklaart in grote mate waarom wij succes hebben. Bovendien worden al onze moderne keukens verkocht met een zeer lange garantie van liefst 15 jaar. Op die manier bent u volledig verzekerd van onklopbare kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor al onze moderne keukens gebruiken wij kwalitatief hoogstaand verlijmd laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Door die degelijke productiemethode kan Ilwa garantietermijnen van vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn onder meer een goede bescherming tegen indringend vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch hoogstaand, maar ook ergonomisch.

Een paar van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van degelijke moderne keukens bij Schelle? Ilwa maakt hoogwaardige moderne keukens met vijftien jaar garantie.

Menu