ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Rijkevorsel

keukenbouwer Rijkevorsel

Ilwa, uw keukenleverancier bij Rijkevorsel

Zoekt u een verdeler van moderne keukens bij Rijkevorsel? Wij ontwerpen, maken en verkopen formidabele moderne keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn zeer trots op de knowhow en expertise in de branche die wij in de loop der jaren hebben opgedaan. Bij onze firma is kwaliteit geen extra optie, maar een vanzelfsprekende noodzaak. Voorts tonen wij inzicht in en begrip voor de specifieke verlangens van de cliënten als zij hun moderne keuken aankopen. Vanzelfsprekend volgen wij de laatste technische ontwikkelingen, innovaties en trends op de voet, zodat onze moderne keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Rijkevorsel.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de regio van Rijkevorsel

Door de jaren heen hebben wij een sterke reputatie verworven en staan wij voor vlekkeloos vakwerk in de contreien van Rijkevorsel en ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle moderne keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriek gemaakt. Bij ons is een grote graad van nauwkeurigheid en deugdelijk ondernemerschap bijzonder belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van onze eigen firma komt, kunnen we de nodige flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een beperkte leveringstermijn. Voorts kan u uw wensen uitgebreid doornemen met onze interieurarchitect, die zeer dicht bij het productieproces staat. Zuivere Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en stielkennis overgedragen. Dit verklaart voor een groot stuk ons succes. Ook worden al onze moderne keukens gemaakt met een zeer lange garantie van vijftien jaar. Daardoor bent u volledig verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor onze moderne keukens maken wij gebruik van lang houdend verlijmd laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garanties van liefst vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn o.a. een grote protectie tegen vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch, maar ook ergonomisch.

Een paar van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte moderne keukens bij Rijkevorsel? Ilwa maakt hoogwaardige moderne keukens met 15 jaar garantie.

Menu