ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Retie

Moderne keukens Retie

Ilwa, uw keukenleverancier bij Retie

Bent u op zoek naar een verdeler van moderne keukens bij Retie? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen prachtige moderne keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de vakkennis en expertise in de keukenbranche die wij doorheen de jaren hebben opgebouwd. Bij onze firma is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een vanzelfsprekende noodzaak. Daarenboven hebben wij begrip voor en inzicht in de aparte wensen van de klanten als zij hun moderne keuken bestellen. Ook volgen wij de allerlaatste innovaties, technologieën, ontwikkelingen en modetrends zeer goed op, zodat onze moderne keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Retie.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de omgeving van Retie

Door de jaren heen hebben wij een goede naam en imago gekregen en staan wij garant voor vlekkeloos vakwerk in de omstreek van Retie en zelfs ver daarbuiten. Een moderne keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriekshal geassembleerd. Bij ons is een hoge graad van afwerking en duurzaam ondernemerschap bijzonder belangrijk. Juist omdat alles van onze eigen fabriek komt, kunnen wij de nodige flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een zeer korte termijn van levering. Voorts kan u uw noden uitvoerig doorspreken met de interieurarchitect, die zeer kort bij het productieproces staat. Honderd procent Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en beroepskennis overgedragen. Dit verklaart in grote mate waarom wij succes hebben. Ook worden al onze moderne keukens verkocht met een zeer lange garantie van maar liefst 15 jaar. Daardoor bent u volledig verzekerd van onklopbare kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor al onze moderne keukens maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaand ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Met dank aan dat ingenieuze proces kan Ilwa garanties van maar liefst 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn o.a. een goede protectie tegen vochtindringing, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen mooi, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een leverancier van perfecte moderne keukens bij Retie? Ilwa maakt hoogwaardige moderne keukens met vijftien jaar garantie.

Menu