ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Ravels

keukenleverancier Ravels

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Ravels

Op zoek naar een verdeler van moderne keukens bij Ravels? Wij designen, maken en verkopen prachtige moderne keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de specifieke kennis en expertise in de keukensector die wij in de loop der jaren hebben opgedaan. Bij ons is duurzaamheid geen extra optie, maar een vanzelfsprekende noodzaak. Voorts hebben wij begrip voor en inzicht in de aparte eisen van de klanten wanneer zij hun moderne keuken bestellen. Voorts volgen wij de allerlaatste technische ontwikkelingen, innovaties en modetrends op de voet, opdat onze moderne keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Ravels.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt op een boogscheut van Ravels

Door de jaren heen hebben wij een onverwoestbare naam en reputatie opgebouwd en staan wij voor prima vakmanschap in de buurt van Ravels en ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle moderne keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriek gefabriceerd. Bij ons bedrijf is een hoge graad van nauwkeurigheid en duurzaam ondernemerschap bijzonder belangrijk. Net omdat alles wat wij gebruiken van eigen firma komt, kunnen we de broodnodige flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een meer dan redelijke levertijd. Voorts kan u uw wensen uitvoerig doorspreken met de interieurarchitect, die dicht bij het productieproces staat. Honderd procent Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en vakmanschap overgedragen. Dat verklaart dan ook het succes van ons bedrijf. Ook worden al onze moderne keukens gemaakt met een garantie van 15 jaar. Daardoor bent u verzekerd van optimale kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor al onze moderne keukens gebruiken wij duurzaam verlijmd laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Daardoor kan Ilwa garantietermijnen van maar liefst 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn een goede protectie tegen indringend vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch, maar ook functioneel.

Een paar van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte moderne keukens bij Ravels? Ilwa maakt hoogwaardige moderne keukens met vijftien jaar garantie.

Menu