ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Puurs

Moderne keukens Puurs

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Puurs

Zoekt u een leverancier van moderne keukens bij Puurs? Wij designen, maken en verkopen formidabele moderne keukens van topkwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de vakkennis en ervaring in de keukenbranche die wij in de loop der jaren hebben opgedaan. Bij ons is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Daarenboven tonen wij inzicht in en begrip voor de individuele wensen van de cliënten wanneer zij hun moderne keuken bestellen. Ook volgen wij de nieuwste innovaties, technologieën en trends zeer goed op, zodat onze moderne keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Puurs.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt op een boogscheut van Puurs

In de loop der jaren hebben wij een sterke reputatie opgebouwd en staan wij synoniemen voor hoogstaand vakmanschap in de ruime omgeving van Puurs en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle moderne keuken van Ilwa wordt in de eigen fabrieksruimte geassembleerd. Bij onze firma is een grote graad van nauwkeurigheid en duurzaam ondernemerschap uitermate belangrijk. Net omdat alles wat wij gebruiken van onze eigen fabriek komt, kunnen wij de nodige flexibiliteit aanbieden en zorgen voor een beperkte termijn van levering. Bovendien kan u uw specifieke verlangens uitgebreid kenbaar maken aan de interieurarchitect, die zeer dicht bij het productieproces staat. Echte Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en stielkennis overgedragen. Dat verklaart in grote mate het succes van ons bedrijf. Ook worden al onze moderne keukens verkocht met een garantie van liefst 15 jaar. Daardoor bent u volledig verzekerd van de beste kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor onze moderne keukens gebruiken wij kwalitatief hoogstaand ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Daardoor kan Ilwa garanties van liefst vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn een grote protectie tegen vochtindringing, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel mooi, maar ook functioneel.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van perfecte moderne keukens bij Puurs? Ilwa maakt superieure moderne keukens met 15 jaar garantie.

Menu