ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Putte

keukenbouwer Putte

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Putte

Zoekt u een leverancier van moderne keukens bij Putte? Wij designen, fabriceren en verkopen prachtige moderne keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn zeer trots op de vakkennis en ervaring in de sector die wij door de jaren heen hebben opgebouwd. Bij ons is kwaliteit geen extra optie, maar een gegarandeerde noodzakelijkheid. Daarenboven tonen wij begrip voor en inzicht in de aparte wensen van de cliënten wanneer zij hun moderne keuken bestellen. Vanzelfsprekend volgen wij de laatste technische ontwikkelingen, innovaties en modetrends van dichtbij op, opdat onze moderne keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Putte.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de regio van Putte

De laatste jaren hebben wij een goede naam en reputatie opgebouwd en staan wij synoniemen voor hoogstaand vakwerk in de omgeving van Putte en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle moderne keuken van Ilwa wordt in onze eigen firma gefabriceerd. Bij onze firma is een grote graad van perfectionisme en gedegen ondernemerschap zeer belangrijk. Net omdat alles wat wij gebruiken van eigen fabriek komt, kunnen wij de broodnodige flexibiliteit aanbieden en zorgen voor een meer dan redelijke levertijd. Voorts kunt u uw verlangens grondig kenbaar maken aan onze interieurarchitect, die zeer kort bij het proces van productie staat. Honderd procent Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Sedert 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en stielkennis overgedragen. Dat verklaart voor een groot stuk het succes van ons bedrijf. Bovendien worden al onze moderne keukens gemaakt met een garantie van vijftien jaar. Op die manier bent u verzekerd van onklopbare kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor al onze moderne keukens gebruiken wij duurzaam ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Daardoor kan Ilwa garanties van 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn een goede protectie tegen vochtindringing, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch, maar ook functioneel.

Enkele van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een leverancier van perfecte moderne keukens bij Putte? Ilwa maakt hoogwaardige moderne keukens met vijftien jaar garantie.

Menu