ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Oud-Turnhout

keukenleverancier Oud-Turnhout

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Oud-Turnhout

Bent u op zoek naar een verdeler van moderne keukens bij Oud-Turnhout? Wij designen, fabriceren en verkopen zeer mooie moderne keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn fier op de specifieke kennis en ervaring in de keukensector die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Bij ons is duurzaamheid geen extra optie, maar een gegarandeerde noodzakelijkheid. Daarenboven hebben wij inzicht in en begrip voor de aparte vragen van de klanten als zij hun moderne keuken bestellen. Vanzelfsprekend volgen wij de laatste technologieën, innovaties en trends van dichtbij op, opdat onze moderne keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Oud-Turnhout.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt niet ver van Oud-Turnhout

Door de jaren heen hebben wij een sterke naam gekregen en staan wij synoniemen voor uitstekend vakmanschap in de buurt van Oud-Turnhout en ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle moderne keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriek gemaakt. Bij Ilwa-keukens is een grote graad van perfectionisme en deugdelijk ondernemerschap extreem belangrijk. Net omdat alles wat wij gebruiken van eigen firma komt, kunnen we de broodnodige flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een korte leveringstermijn. Bovendien kan u uw specifieke noden uitvoerig bespreken met onze interieurarchitect, die kort bij het proces van productie staat. 100% Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en vakmanschap overgedragen. Dit verklaart voor een groot stuk het succes van ons bedrijf. Bovendien worden al onze moderne keukens verkocht met een zeer lange garantie van 15 jaar. Op die manier bent u volledig verzekerd van optimale kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor al onze moderne keukens maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaand verlijmd laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Door die degelijke productiemethode kan Ilwa garantietermijnen van liefst vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn o.a. een goede protectie tegen vochtindringing, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch, maar ook functioneel.

Een paar van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte moderne keukens bij Oud-Turnhout? Ilwa maakt superieure moderne keukens met vijftien jaar garantie.

Menu